Welke vloer past het best bij u?

Ruime keuze bij Bouman vloerservice

Bij Bouman vloerservice hebben we een uitgebreid assortiment in houten (parket) vloeren, PVC vloeren, laminaat vloeren en trapbekleding. We kijken graag samen met u welke vloer het best bij u past. Wat is voor uw situatie het meest geschikt, wat vindt u mooi, wat valt er binnen uw budget, aan welke eisen moet uw vloer voldoen en hoe wordt uw vloer uiteindelijk gebruikt?

Bij Bouman gaan we met onze jarenlange kennis voor een eerlijk advies én voor kwaliteit.

Houten vloeren

Voor een natuurlijke, warme sfeer

Een houten vloer heeft zijn eigen karakter en brengt meteen sfeer in uw huis. U haalt de natuur in huis en dat ervaart u!

Met een houten vloer kiest u precies de vloer van uw dromen. Van de houtsoort tot de legwijze, afmetingen en kleur. Bouman vloerservice maakt uw houten vloer op maat naar uw wens.

Lees verder

Laminaat vloeren

Een populaire, betaalbare vloer

Laminaat is een betaalbaar alternatief voor een houten vloer. Tegenwoordig is laminaat verkrijgbaar in prachtige natuurgetrouwe decors.

De populariteit van laminaat is gegroeid door de betaalbaarheid en het gemak. De harde kunststof toplaag beschermt de vloer tegen krassen, vraagt geen onderhoud en is ongevoelig voor vlekken en kleurverschil. Er is een ruime keuze in kleur, uitvoering en kwaliteit.

Lees verder

PVC Vloeren

Zeer duurzaam en slijtvast

PVC vloeren bieden veel voordelen: ze zijn duurzaam, eenvoudig te onderhouden én zijn nauwelijks van echt hout of steen te onderscheiden.
 
Of u nu houdt van een planken vloer in houtlook, chique patroonvloer zoals een visgraat of Hongaarse punt, of liever gaat voor een betonlook: met PVC is het allemaal mogelijk.

Lees verder

Trapbekleding

Een sfeervolle trap

Is uw trap toe aan een opknapbeurt of wilt u gewoon een keer wat anders? Laat u trap dan bekleden door Bouman vloerservice.

Uw trap wordt veelvuldig gebruikt en dient daarom van goede kwaliteit te zijn. Bij Bouman gaan wij alleen maar voor kwaliteit en gebruiken daarvoor de beste materialen. Wij werken met prefab treden die pas worden gemaakt op locatie. Door de vele accessoires kunnen wij de trap van u dromen creëren. Laat u nu adviseren door een van onze specialisten en bekijk wat er mogelijk is in uw situatie.

Lees verder